Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškėčiai su morkomis

Varškėčiai su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 300 gramų
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Morkos , 3 vienetai
  • Aliejus
  • Sviestas
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sutarkuotas morkas užpilkite trupučiu vandens, įdėkite sviesto (aš jo nepagailėjau) ir troškinkite, kol suminkštės.

  2. Tuomet pertrinkite per sietelį arba sumalkite trintuve, suberkite manų kruopas, cukrų, miltus, druską, varškę, įmuškite kiaušinius.

  3. Viską išmaišykite, suformuokite paplotėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.

Receptą atsiuntė Gintarė
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Čenakai Šašlykas orkaitėje Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!