Varškės apkepas
- Varškė , 1 kilogramas
- Kiaušiniai , 6 vienetai
- Cukrus , 6 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos , 6 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Razinos , 1 sauja
Varškę gerai ištriname. Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi, viską gerai išmaišome, dedame manus, kepimo miltelius, razinas ir kitus priedus, išplaktus kiaušinio baltymus.
Viską sukrečiame į manais pabarstytą skardą ir kepame 200 C temperatūroje apie 30 min.
Valgome su grietine, uogiene. Skanaus.
- Komentuoti

issikepiau, skanus , valge ir sake, kad geras

Fantastiškai paprastas ir fantastiškai skanus bei greitas receptas! Ačiū :))

Komentaras

super, pries darydama abejojau, bet dabar galiu pasakyti - super :) aciukas :)

Jau žinau ką ruošiu vakarienei ;)

galima apsieiti ir be kepimo milteliu,gerai isplakus kiausinius,ir manus pamirkius piene,gaunasi super apkepas ir issipucia oho ho kaip.

skanu

Šitokio apkepo nemokėjau gamint. Ačiū už receptuką.

Skanus-receptukas...:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą