Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas

Varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 2

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Manai , 100 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę, cukrų ir kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį ir išminkome. Manus užpilame karštu pienu ir palaukiame, kol išbrinks.

  2. Supilame manus ant varškės ir vėl išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir supilame į masę, atsargiai išmaišome.

  3. Į kepimo formą tiesiame sviestinį popierių ir supilame apkepo masę.

  4. Kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai2
Jovita

Labai skanus :)

sima

skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Naminė pica Astros kepsnys Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!