Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas

Varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 2

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Manai , 100 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę, cukrų ir kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį ir išminkome. Manus užpilame karštu pienu ir palaukiame, kol išbrinks.

  2. Supilame manus ant varškės ir vėl išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir supilame į masę, atsargiai išmaišome.

  3. Į kepimo formą tiesiame sviestinį popierių ir supilame apkepo masę.

  4. Kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai2
Jovita

Labai skanus :)

sima

skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Mėsos troškinys su daržovėmis Vištienos širdelių guliašas Pekino kopūstų salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!