Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas

Varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 2

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 350 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Manus užpilti šiltu pienu ir palaikyti 5 minutes.

  2. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Po to įmaišyti ir varškę. Kiaušinių baltymus išplakti atskirame inde iki standžių putų.

  3. Supilti išbrinkusius manus.

  4. Atsargiai į varškės masę įmaišyti baltymus.

  5. Apkepą sukrėsti į kepimo indą.

  6. Kepti apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Elona
Komentarai2
Elenute

Paruosiam

jurgita

Sitas receptas labai lengvai pagaminamas bus skanu visai seimai paragauti sio nuostbaus apkepo :).

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Nekeptas maskarponės sūrio tortas Bulvės su grybais kaimiškai Vermutas su toniku Krevetės grietinėlės padaže Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!