Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas-pyragas

Varškės apkepas-pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Citrinos žievelė , 1 valgomasis šaukštas
  • Kukurūzų krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Varškė , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. 0,5 stiklinės = 120 ml

  2. Išplakite kiaušinius su cukrumi.

  3. Įmaišykite citrinos žievelę, krakmolą, druską ir pertrintą varškę.

  4. Šią masę sudedame į kepimo formą.

  5. Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

  6. Patikrinkite ar iškepė įsmeigę medinį pagaliuką. Jei jis sausas - iškepė. :)

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Paprikų ir pomidorų salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Šventiška žąsies krūtinelė Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!