Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su aguonomis

Varškės apkepas su aguonomis
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Varškė , 600 gramų
  • Aguonos , 200 gramų
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuoti morką.

  2. Išmaišyti morką su varške, cukrumi, miltais, druska ir kiaušiniais.

  3. Varškę padalinti į du dubenėlius. Į vieną įdėti aguonų ir išmaišyti.

  4. Kepimo formą ištepti aliejumi ar sviestu ir supilti varškės masę su aguonomis ir ant viršaus sukrėsti likusią varškės masę.

  5. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Trešnių trauktinė Lietiniai su dešrelėmis Kiaulienos nugarinė su sūriu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!