Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su aguonomis

Varškės apkepas su aguonomis
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Varškė , 600 gramų
  • Aguonos , 200 gramų
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuoti morką.

  2. Išmaišyti morką su varške, cukrumi, miltais, druska ir kiaušiniais.

  3. Varškę padalinti į du dubenėlius. Į vieną įdėti aguonų ir išmaišyti.

  4. Kepimo formą ištepti aliejumi ar sviestu ir supilti varškės masę su aguonomis ir ant viršaus sukrėsti likusią varškės masę.

  5. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Purūs keksiukai Burokėlių mišrainė su obuoliais Lietiniai su dešrelėmis Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!