Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su graikiniais riešutais

Varškės apkepas su graikiniais riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Graikiniai riešutai , 100 gramų
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 kiaušinius išplakti su cukrumi.

  2. Įmaišyti ištirpintą sviestą, sodą, nugesintą citrinos sultimis.

  3. Į varškę įmaišyti kiaušinių plakinį. Gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa tešla.

  4. Varškės masę supilti į kepimo formą.

  5. Apkepo viršų apibarstyti sukapotais graikiniais riešutais ir aptepti 1 kaušinio plakiniu.

  6. Kepti iki 180 C orkaitėje 1 val.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Folijoje kepta vištiena Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Marinuota strimele Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!