Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevu sirupu

Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevu sirupu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus, rudas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kriaušės , 2 vienetai
  • Klevų sirupas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Manai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

varškę pertrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinius, įpilti pieną, įberti vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Paskutinius suberti manus ir palikti 10-15 minučių kol išbrinks.
Nulupti kriaušes, nuvalyti nuo sėklų ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Suberti į varškės masę ir gerai išmaišyti. Viską supilti į kepimo formą. Ant viršaus užbarstyti rudą cukrų.
kepti 180' °C įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes

Patiekti šiltą su sirupu.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Tarkuotų bulvių virtinukai Česnakinis padažas kebabams Silkė su cinamonu Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!