Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su medumi

Varškės apkepas su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kefyras , 0,5 litro
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Sviestas , 80 gramų
  • Kvietiniai miltai , 150 gramų
  • Varškė , 250 gramų
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išsukau su medumi ir sviestu.

  2. Supyliau kefyrą, kepimo miltelius ir išmaišiau.

  3. Subėriau varškę ir viską išplakiau su mikseriu. Varškės masėje negali likti gumuliukų. Įmaišiau miltus.

  4. Varškės masę supyliau į kepimo skardą ir įdėjau iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepiau 50 min.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žuvienė iš upėtakio Šaltiena greitpuodyje Dešrelės su bulvėmis Burokėlių mišrainė su majonezu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!