Greita paieška
Receptai
Draugai
Varškės apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Varškė , 500 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai , 500 gramų
- Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Varškę reikia pertrinti per sietelį.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir atsargiai įmaišyti į varškę.
Įpilti ištirpintą sviestą, cukrų, druską. Įpilti manų kruopas.
Išplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į varškę.
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Į formą sudedame pusę varškės masės ir išdėliojame obuolius.
Ant obuolių sudedame likusią masę.Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį.
Receptą atsiuntė Skaistė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!