Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės apkepas su raudonaisiais serbentais

Varškės apkepas su raudonaisiais serbentais
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Sviestas , 40 gramų
  • Cukrus , 6 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 80 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Raudonieji serbentai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išmaišyti su cukrumi, druska ir išlydytu sviestu. Baltymus išplakti iki putų.

  2. Varškę sumaišyti su kiaušinių trynių mišiniu, manais ir pienu. Įmaišyti baltymus.

  3. Į kepimo indą, išteptą sviestu, sudėti raudonuosius serbentus ir ant viršaus sudėti varškės mišinį.

  4. Kepti 180-190°C orkaitėje 50-60 minučių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Cukinijų padažas Kiaulienos nugarinė su sūriu Šparaginių pupelių sriuba Makaronai su pomidorais ir sūriu Varškės kukulaičiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!