Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės blyneliai su įdaru

Varškės blyneliai su įdaru
Varškės blyneliai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Džiovinti abrikosai , 1 sauja
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Blynams:
  • Varškė , 400 gramų
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinį ir įmaišyti į varškę.

  2. Varškę labai gerai išmaišyti su miltais, manais, druska ir cukrumi.

  3. Iš varškės formuoti blynelius. Įdarui įdėti po šaukštelį ar du obuolių-abrikosų košelės.

  4. Įdaras: obuoliai sutarkuoti ir sumaišyti su abrikosų gabaliukais. Kad būtų saldžiau obuoliai ir abrikosai išmaišyti su cukrumi.

  5. Varškės blynelius kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol abi pusės pagels (apie 5-7 min.).

Receptą atsiuntė Visvalda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Aguonų pyragas Kalėdoms Purūs keksiukai Kepti varškės skryliai Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!