Greita paieška
Receptai
Draugai
Varškės blyneliai - varškėčiai
Kategorijos:
Varškėčiai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Blynams:
- Varšė , 500 gramų
- Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Druska , 1 žiupsnelis
- Kvietiniai miltai , 0,8 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Į varškę įmaišome kiaušinių trynius, druską, cukrų ir vanilinį cukrų.
Miltus suberiame ant stalo ir dedame varškės masę. Minkome tarp miltų. Varškės tešlą padaliname į dvi dalis ir suformuojame į du volelius.
Supjaustome griežinėliais ir kepame keptuvėje.
Ištirpiname sviestą ar įkaitiname aliejų ir kepame keptuvėje, kol abi blynų pusės parusvėja.
Receptą atsiuntė Aistė
Komentarai1
- Komentuoti
Viktorija

Skanu. :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!