Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės blyneliai - varškėčiai

Varškės blyneliai - varškėčiai
Varškės blyneliai - varškėčiai Varškės blyneliai - varškėčiai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Blynams:
  • Varšė , 500 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai , 0,8 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į varškę įmaišome kiaušinių trynius, druską, cukrų ir vanilinį cukrų.

  2. Miltus suberiame ant stalo ir dedame varškės masę. Minkome tarp miltų. Varškės tešlą padaliname į dvi dalis ir suformuojame į du volelius.

  3. Supjaustome griežinėliais ir kepame keptuvėje.

  4. Ištirpiname sviestą ar įkaitiname aliejų ir kepame keptuvėje, kol abi blynų pusės parusvėja.

Receptą atsiuntė Aistė
Komentarai1
Viktorija

Skanu. :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!