Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės desertas

Varškės desertas
Varškės desertas Varškės desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Varškė , 200 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos žievelė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 20 gramų
  • Riešutai , 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę reikia ištplakti su grietine, smulkiai sutarkuotomis citrinos žievelėmis ir medumi.

  2. Pusę turimos varškės masės sudedu į indelį. Kad lengviau išsiimtų sustengęs desertas, indelį galima iškloti maistine plėvele.

  3. Pakepinti riešutus ir sudėti ant varškės, o ant riešutų sudėti likusią varškę. Laikyti šaldytuve 3-4 valandas.

  4. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis ir pakepinti.

  5. Ant varškės deserto uždėti kriaušės skilteles arba patiekti šalia.

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Salotos su lašiša Kepta vištiena su ryžiais Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!