Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės ir sūrio pyragas

Varškės ir sūrio pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Įdarui:
  • Varškė, riebi , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Kefyras , 0,5 stiklinės
  • Bazilikas
  • Druska
Tešlai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Kefyras , 1 sauja
  • Kepimo miletliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druskos
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyru nugesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi būti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą berkite miltų, dėkite tešlą, vėl berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus.

  2. Varškę sutrinkite su kefyru, suberkite druską, baziliką, įmuškite kiaušinį ir dar vieną trynį (baltymą atidėkite).

  3. Paruoštą varškę sukrėskite ant paruoštos tešlos, užbarstykite tarkuoto sūrio. Tešlos kraštais pridenkite įdarą, vidurį palikite neuždengtą. Tešlą pyrago viršuje ištepkite kiaušinio baltymu. Kepkite 110°Ckarštumo orkaitėje 40 - 50 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!