Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės pyragas su obuoliais

Varškės pyragas su obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas, (minkštas) , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Varškė, (sausa) , 500 gūželių
  • Grietinė , 200 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai , 3 vienetai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės. Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.

  2. Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.

  3. Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos sultimis ir dėti į keptuvę patušinti

  4. Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles. Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Koldūnai iš kukurūzų miltų Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje Keksiukai su spanguolėmis Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!