Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės spurgytės

Varškės spurgytės
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Varškė , 250 gramų
  • Kvietiniai miltai , 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.

  2. Kiaušinį išplakame su cukrumi.

  3. Į varškę įmaišome kiaušinio plakinį, cinamoną ir miltų mišinį.

  4. Išminkome tešlą ir formuojame nedidelius rutuliukus.

  5. Į įkaitintą aliejų sudedame rutuliukus ir verdame apie 50-60 sekundžių. Po to į aliejų sudedame kitą spurgyčių partiją ir verdame.

  6. Išvirusias spurgas sudedame į popierinėmis servetėlėmis išklotas lėkštes ir apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kukurūzai su medumi Blyneliai su cukinija GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Raudonųjų serbentų kisielius Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!