Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės spurgytės

Varškės spurgytės
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Varškė , 250 gramų
  • Kvietiniai miltai , 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.

  2. Kiaušinį išplakame su cukrumi.

  3. Į varškę įmaišome kiaušinio plakinį, cinamoną ir miltų mišinį.

  4. Išminkome tešlą ir formuojame nedidelius rutuliukus.

  5. Į įkaitintą aliejų sudedame rutuliukus ir verdame apie 50-60 sekundžių. Po to į aliejų sudedame kitą spurgyčių partiją ir verdame.

  6. Išvirusias spurgas sudedame į popierinėmis servetėlėmis išklotas lėkštes ir apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Tarkuotų bulvių virtinukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Keksas Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Paprasta lazanija su jautiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!