Greita paieška
Receptai
Draugai

Vėdarai

Vėdarai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 5 kilogramai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Kiaulienos spirgučiai , 150 gramų
  • Druska , 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Žarnos , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žarnas iš abiejų pusių ištrinti druska ir gerai išplauti.

  2. Bulves sutarkuoti ir šiek tiek nusunkti.

  3. Įpilti šaukštą druskos, po truputį prieskonių, suberti pašildytus spirgučius ir susmulkintą svogūną.

  4. Išmaišyti ir sukrėsti į skrupulingai paruoštas žarnas.

  5. Adata subadytus kepti apie 1 val. taukais išteptoje skardoje. Skaniausi - kepti malkomis iškūrentoje kaimo krosnyje.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Slyvų pyragas Cukinija žiemai "Donecko" Kepta žuvis marinate Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Ispaniškos pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!