Greita paieška
Receptai
Draugai

Vegetariška šviežių daržovių Polenta

Vegetariška šviežių daržovių Polenta
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kukurūzų kruopos , 250 gramų
  • Sultinys,daržovių , 600 mililitrų
  • Sviestas , 40 gramų
  • Baltas sausas vynas , 150 mililitrų
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Fermentinis sūris , 30 gramų
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Šparaginės pupelės , 100 gramų
  • Žirneliai , 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti svogūną ir pakepinti ant alyvuogių aliejaus dugne katilo, kuriame bus verdamos kukurūzų kruopos. Suberti kukurūzų kruopas ir kapotą česnaką, pakepinti kartu su svogūnu.

  2. Kukurūzams apkepus, supilti daržovių sultinį bei vyną (alkoholio nevartojantys žmonės vyną gali pakeisti daržovių sultiniu sumaišytu su šaukštu citrinos sulčių). Kol polenta verda, karštu vandeniu nuplikyti šparagines pupeles. Kai polenta būna beveik baigta, norimo dydžio gabaliukais susmulkinti daržoves ir pakepti jas keptuvėje ant alyvuogių aliejaus. Polentą sudėti į keptuvę su kepančiomis daržovėmis. Dėti sviestą, žoleles, sūrį, įberti druskos bei pipirų. Gerai išmaišyti, išjungti ugnį ir uždengus palikti keletui minučių.

  3. Skanaus!

  4. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Grybų padažas Purūs blyneliai Dešrelės su bulvėmis Krevetės grietinėlės padaže Sportininko pusryčiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!