Greita paieška
Receptai
Draugai

Velykinė užkandėlė

Velykinė užkandėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, kietai virtas , 1 vienetas
  • Krabų lazdelės , 1 vienetas
  • Majonezas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Duona (SONKO traški) , 1 riekė
  • Svogūnų laiškai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ikrai, raudonieji (iš jūros dumblių) , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ikrtai, juodieji (iš jūros dumblių) , 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį nulupti, supjaustyti riekelėmis, krabų lazdelę supjaustyti trikampiukais.

  2. Ant kiaušinio riekelės dėti truputį majonezo, gabalėlį krabų lazdelės,užberti svogūno laiškų.

  3. Riekelę duonelės aptepti margarinu,supjaustyti trikampėliais,aptepti ikriukais,sudėti tarp kiaušinio riekelių,pakaišyti petražolių lapeliais.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!