Greita paieška
Receptai
Draugai
Velykinė užkandėlė
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaušiniai, kietai virtas , 1 vienetas
- Krabų lazdelės , 1 vienetas
- Majonezas , 1 arbatinis šaukštelis
- Margarinas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Duona (SONKO traški) , 1 riekė
- Svogūnų laiškai , 1 arbatinis šaukštelis
- Ikrai, raudonieji (iš jūros dumblių) , 1 arbatinis šaukštelis
- Ikrtai, juodieji (iš jūros dumblių) , 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį nulupti, supjaustyti riekelėmis, krabų lazdelę supjaustyti trikampiukais.
Ant kiaušinio riekelės dėti truputį majonezo, gabalėlį krabų lazdelės,užberti svogūno laiškų.
Riekelę duonelės aptepti margarinu,supjaustyti trikampėliais,aptepti ikriukais,sudėti tarp kiaušinio riekelių,pakaišyti petražolių lapeliais.
Skanaus !
Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!