Greita paieška
Receptai
Draugai

Velykiniai avinėliai

Velykiniai avinėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla (šaldyta bemielė) , 4 lapai
  • Uogienė, mėgstama , 3 valgomieji šaukštai
  • Razinos , 3 vienetai
  • Pienas , 3 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusipiešti ir išsikirpti avinėlių trafaretus

  2. Tešlą atšildyti, pakočioti, uždėjus trafaretus išpjauti avinėlius .aptepti pienu, iš razinų padaryti akis

  3. Didijį avinėlį aptepti uogiene,netepti snukučio ir kojų .Iš likusios tešlos fomuoti mažus rutuliukus ir sukilijuoti ant “kūno”.

  4. Mažus avinėlius aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir saulėgrąžom .

  5. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai apskrus.


    Skanaus

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Vištienos kepsniukai Česnakinis padažas kebabams Zrazai su trimis įdarais Čenakai Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!