Greita paieška
Receptai
Draugai

Velykiniai margučiai

Velykiniai margučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paprika, saldžioji , 1 vienetas
  • Konservuoti kukurūzai , 200 gramų
  • Daktariška dešra , 200 gramų
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinio kubelis , 1 vienetas
  • Vanduo , 350 mililitrų
  • Kiaušiniai , 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame stikline virinto atvėsinto vandens (200 ml) ir paliekame išbrinkti apie 20 min.

  2. Kubelį sultinio ištirpiname 150 ml verdančio vandens.

  3. Pasiruošiame kiaušinių lukštus: pramušame viename kiaušinio gale nedidelę skylę ir viską iš jo išpilame. Lukšto vidų išskalaujame verdančiu vandeniu ir juos sudedame į stovelį.

  4. Papriką ir dešrą supjaustome mažais gabaliukais. Tada į lukšto vidų sluoksniuojame: papriką, konservuotus kukurūzus ir dešrą. Taip susluoksniuojame iki viršaus.

  5. Ištirpintą vandenyje sultinį užviriname ir į jį supilame ant silpnos ugnies ištirpintą želatiną. Gerai išmaišome ir šį mišinį užpilame į kiaušinių lukštus, kuriuose sudėtas įdaras.

  6. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Kai želatina bus sušalusi, lukštus atsargiai nulupame ir lieka gražus spalvotas kiaušinukas. Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai2
Gintarė

Naudoju vištos kiaušinius :)

Ausrine

Cia vistos ar strucio kiausinius naudojot?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Čenakai Šašlykai marinuoti kefyre Purūs keksiukai Grybų padažas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!