Greita paieška
Receptai
Draugai

Vėlykinis paršiukas

Vėlykinis paršiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 2 kilogramai
  • Malta mėsa , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinėlė , 150 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais (2 vnt) bei grietinėle.

  2. Mėsą apkepti su prieskoniais.

  3. Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką.

  4. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes.

  5. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 min.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Nugarinės šašlykas Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!