Vengrijos agurkai
- Vanduo , 3,5 litro
- Actas , 0,5 litro
- Cukrus , 600 gramų
- Druska , 100 gramų
- Pipirai, juodieji , 6 vienetai
- Gvazdikėliai , 6 vienetai
- Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai , 1 pundelis
- Agurkai , 5 kilogramai
Gerai išplauti ir iškaitinti stiklainius. Ant dugno į kiekvieną stiklainį įdėti kelias šakeles krapų. Į stiklainius sudėti nuplautus agurkus. Pjaustyti nereikia. Labiausiai tinka maži agurkėliai.
Užvirinti vandenį. Į vandenį įmaišyti cukrų, druską, garstyčias, supilti actą, suberti pipirus, gvazdikėlius.
Kaitinti ant ugnies apie 10 minučių.
Po to marinatą supilstyti į stiklainius ant agurkų.
Sandariai uždaryti ir laikyti 2-3 dienas šiltai apklojus, o po to šaltoje vietoje: rūsyje, garaže ar šaldytuve.
- Komentuoti

kas per velnei cia su tais garstyciu grudais,kam reikia tas dekit ju,jug kekvienas gamina, vakuoja pagal save ,po velniais bobu ykirumas .

nenusaudys,nenusaudys ,jei gerai uzsuksi

darius nekaitintus,tik pagal kita recepta,nei velnio nenusove...

tai ,kad agurkai neiskaitinti ,nusaudys

garstyciu grudeliai
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.
Rodyti kitą patarimą