Greita paieška
Receptai
Draugai

Vengriška žuvienė

Vengriška žuvienė
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Krapai , 2 pundeliai
  • Žalioji paprika , 1 vienetas
  • raudonoji paprika , 1 vienetas
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Svogūnas , 3 galvos
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 1 litras
  • Karpiai , 1,5 kilogramo
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpius išdarinėkite, išimkite kaulus, nulupkite odelę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

  2. Pabarstykite druska, prieskoniais ir kiek palaikykite.

  3. Žuvų galvas, odeles, kaulus dėkite į pasūdytą vandenį, berkite žiedais supjaustytus svogūnus ir virkite 30 minučių.

  4. Po to sultinį perkoškite, berkite smulkiai supjaustytus pomidorus, paprikas, dėkite karpio gabalėlius ir 10-15 minučių pavirkite.

  5. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais krapais. Skanu su pakepinta balta duona.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltos kavos kokteilis Želė tortas „Vasarėlė“ Bulvės su grybais kaimiškai Keksiukai su spanguolėmis Marinuoti žiediniai kopūstai Marinuotos šparaginės pupelės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!