Greita paieška
Receptai
Draugai

Vengriški lietiniai

Vengriški lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 2 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 45 gramai
  • Romas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakiau kiaušinius su cukrumi, ištirpintu sviestu ir romu. Įmaišiau pieną, miltus.

  2. Pyliau 2-3 šaukštus tešlos į įkaitintą keptuvę. Ant blyno uždėti kelias skilteles obuolio. Kai vieną blyno pusė apkepė, atsargiai apverčiau.

  3. Taip kepti blynus iš visos tešlos.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Vištienos kepsniukai Žemaičių blynai su faršu Zrazai su trimis įdarais Kepta žuvis marinate Bacardi Mojito [mochito] kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!