Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršiena įdaryti lietiniai

Veršiena įdaryti lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 7

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Veršiena, virta , 200 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Lietiniai , 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Veršieną sumalame ir sumaišome su prieskoniais. Įmaišome į mėsą pakepintą svogūną.

  2. Ant kiekvieno lietinio dedame įdaro ir susukame.

  3. Galima apkepti kiekvieną blyną, įkaitintoje keptuvėje.

Komentarai7
Ingrida

Kai pagaminau buvo pasaka skanumelis :)

danguolė

nemėgstu tokiu blynų

lina

O tai ta versiena is pradziu reik iskept, isvirt ar zalia idet i ta lietini? :D

nijole

Na taip, sugadinti, nes ne su uogiene :)

Sandra

o man tokie lietiniai kaip tik skaniausi.

Lina Žebrauskienė

sugadinti, kad su idaru?

nijole

Vaikysteje mama tokius kepdavo, o aš jų taip nemėgau - sugadinti blynai :) Reiks dabar pasidaryti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Žemaičių blynai su faršu Ravioli su vištiena Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Keksas su žaliųjų citrinų glajumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!