Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos kepeninė

Veršienos kepeninė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. versienos su kaulu;
    kepenu;
    inksto;
    širdies;
    plaucio;
    0.5 litro sultinio;
    2 svogunu;
    sviesto;
    prieskoniu;
    druskos.

  2. viska isverdame,sumalame.Pakepiname svogunus ant sviesto ir sudedame i sumalta mesa.Uzpilame apie puse litro sultinio kuriame vyre mesa.Viska gerai ismaisome,padruskiname,papipiriname pagal skoni.Sudedame i forma ir paliekame saldytuve,kad gerai sustingtu.Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kava kitaip Silkė su cinamonu Vištienos kotletai su pievagrybiais Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!