Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos kepeninė

Veršienos kepeninė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. versienos su kaulu;
    kepenu;
    inksto;
    širdies;
    plaucio;
    0.5 litro sultinio;
    2 svogunu;
    sviesto;
    prieskoniu;
    druskos.

  2. viska isverdame,sumalame.Pakepiname svogunus ant sviesto ir sudedame i sumalta mesa.Uzpilame apie puse litro sultinio kuriame vyre mesa.Viska gerai ismaisome,padruskiname,papipiriname pagal skoni.Sudedame i forma ir paliekame saldytuve,kad gerai sustingtu.Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Folijoje kepta vištiena Obuolių sulčių - kmynų gėrimas Keksiukai su spanguolėmis Sojos faršu įdarytas baklažanas Pomidorų sriuba su ryžiais Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!