Greita paieška
Receptai
Draugai
Veršienos kepeninė
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Gaminimo instrukcija:
versienos su kaulu;
kepenu;
inksto;
širdies;
plaucio;
0.5 litro sultinio;
2 svogunu;
sviesto;
prieskoniu;
druskos.
viska isverdame,sumalame.Pakepiname svogunus ant sviesto ir sudedame i sumalta mesa.Uzpilame apie puse litro sultinio kuriame vyre mesa.Viska gerai ismaisome,padruskiname,papipiriname pagal skoni.Sudedame i forma ir paliekame saldytuve,kad gerai sustingtu.Skanaus
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!