Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos kepeninė

Veršienos kepeninė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. versienos su kaulu;
    kepenu;
    inksto;
    širdies;
    plaucio;
    0.5 litro sultinio;
    2 svogunu;
    sviesto;
    prieskoniu;
    druskos.

  2. viska isverdame,sumalame.Pakepiname svogunus ant sviesto ir sudedame i sumalta mesa.Uzpilame apie puse litro sultinio kuriame vyre mesa.Viska gerai ismaisome,padruskiname,papipiriname pagal skoni.Sudedame i forma ir paliekame saldytuve,kad gerai sustingtu.Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuota strimele Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!