Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos kepsnys

Veršienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos nugarinė , 300 gramų
  • Lašiniai, švieži , 100 gramų
Įdarui:
  • Citrina , 0,5 vieneto
Marinatui:
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:

Veršienos gabalą supjaustykite ir išklokite 1 cm. sluoksniu. Pamuškite, pabarstykite pipirais, ištrinkite česnaku ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Keletą valandų marinuokite. Ant veršienos plonu sluoksniu klokite lašinukus. Mėsą vyniokite ant iešmo ir apsukite siūlu. Kepkite šašlykų krosnelėje arba orkaitėje. Valgykite su krienų bei majonezo padažu ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Biskvitinis pyragas Naminė pica Vištienos širdelių guliašas Virti briuselio kopūstai su sviestu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!