Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos kepsnys

Veršienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos nugarinė , 300 gramų
  • Lašiniai, švieži , 100 gramų
Įdarui:
  • Citrina , 0,5 vieneto
Marinatui:
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:

Veršienos gabalą supjaustykite ir išklokite 1 cm. sluoksniu. Pamuškite, pabarstykite pipirais, ištrinkite česnaku ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Keletą valandų marinuokite. Ant veršienos plonu sluoksniu klokite lašinukus. Mėsą vyniokite ant iešmo ir apsukite siūlu. Kepkite šašlykų krosnelėje arba orkaitėje. Valgykite su krienų bei majonezo padažu ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!