Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos troškinys drebučiuose

Veršienos troškinys drebučiuose
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Veršiena , 500 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
  • Mėsos sultinys , 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.

  2. Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

Receptą atsiuntė Teresa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Zrazai su trimis įdarais Biskvitinis pyragas Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!