Greita paieška
Receptai
Draugai

Virta žuvis majoneze

Virta žuvis majoneze
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 500 gramų
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 200 gramų
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išvirti, išimti kaulus, smulkiai suplėšyti ir pašlakstyti rūgštimi.

  2. Sudėti į mažus puodelius ir pastatyti, kad sustingtų.

  3. Majonezą išplakti su grietine ir garstyčiomis, įberti druskos, pipirų, įmaišyti smulkiai sutarkuotą obuolį, įpjaustyti petražolių lapelių.

  4. Supilti į mažas lėkštutes, išversti iš puodelių žuvį, papuošti petražolių šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Grybų padažas Marinuota strimele Mieliniai čeburėkai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!