Greita paieška
Receptai
Draugai
Virta žuvis majoneze
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Žuvis , 500 gramų
- Citrinos sultys , 1 vienetas
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas , 200 gramų
- Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
- Obuolys , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išvirti, išimti kaulus, smulkiai suplėšyti ir pašlakstyti rūgštimi.
Sudėti į mažus puodelius ir pastatyti, kad sustingtų.
Majonezą išplakti su grietine ir garstyčiomis, įberti druskos, pipirų, įmaišyti smulkiai sutarkuotą obuolį, įpjaustyti petražolių lapelių.
Supilti į mažas lėkštutes, išversti iš puodelių žuvį, papuošti petražolių šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.
Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!