Greita paieška
Receptai
Draugai
Virta žuvis majoneze
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Žuvis , 500 gramų
- Citrinos sultys , 1 vienetas
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas , 200 gramų
- Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
- Obuolys , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išvirti, išimti kaulus, smulkiai suplėšyti ir pašlakstyti rūgštimi.
Sudėti į mažus puodelius ir pastatyti, kad sustingtų.
Majonezą išplakti su grietine ir garstyčiomis, įberti druskos, pipirų, įmaišyti smulkiai sutarkuotą obuolį, įpjaustyti petražolių lapelių.
Supilti į mažas lėkštutes, išversti iš puodelių žuvį, papuošti petražolių šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.
Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!