Greita paieška
Receptai
Draugai

Virta žuvis su majonezu

Virta žuvis su majonezu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Petražolės
Reikės:
  • Majonezas , 200 gramų
  • Morka , 2 vienetai
  • Virta žuvis , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į puoduka, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama.

  2. Atšalusi, išverčiama į plokščią lėkštę ir apipilama majonezu.

Receptą atsiuntė Indre
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Šašlykas orkaitėje Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!