Greita paieška
Receptai
Draugai

Virta žuvis su majonezu

Virta žuvis su majonezu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Petražolės
Reikės:
  • Majonezas , 200 gramų
  • Morka , 2 vienetai
  • Virta žuvis , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į puoduka, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama.

  2. Atšalusi, išverčiama į plokščią lėkštę ir apipilama majonezu.

Receptą atsiuntė Indre
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Aguonų pyragas Kalėdoms Kepti varškės skryliai Purūs blyneliai Moliūgų sriuba su ryžiais Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!