Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtas jaučio liežuvis

Virtas jaučio liežuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Liežuvis , 800 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Petražolės
  • Salierai , 1 vienetas
  • Poras , 1 vienetas
  • Pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapeliai , 2 vienetai
  • Česnakas , 3 vienetai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus
  • Citrinos rūgštis
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val.

  2. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Biskvitinis pyragas Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!