Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtas jaučio liežuvis

Virtas jaučio liežuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Liežuvis , 800 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Petražolės
  • Salierai , 1 vienetas
  • Poras , 1 vienetas
  • Pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapeliai , 2 vienetai
  • Česnakas , 3 vienetai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus
  • Citrinos rūgštis
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val.

  2. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Orkaitėje troškinti balandėliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Makaronai su pomidorais ir sūriu Vištienos sriuba su kariu Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!