Greita paieška
Receptai
Draugai

Virti briuselio kopūstai su sviestu

Virti briuselio kopūstai su sviestu
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Briuselio kopūstas , 500 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė, 10% riebumo , 100 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Briuselio kopūstų gūželes valandą palaikyti pasūdytame vandenyje.

  2. Nuplovus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir atvirame inde virti 5-10 minučių.

  3. Išgriebus ir nuvarvinus vandenį briuselio kopūstus užpilti ištirpintu sviestu ir grietinėle. Kaitinti apie 2-3 minutes.

  4. Prieskonių įmaišykite pagal skonį. Tinka ir džiovinti ar švieži žalumynai: krapai, petražolės ir pan.

Receptą atsiuntė Nijolė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Keksiukai su spanguolėmis Pikantiški vištienos kepsneliai Trešnių trauktinė Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!