Greita paieška
Receptai
Draugai

Virti sausainiai

Virti sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 500 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus virimui
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodytų produktų sumaišyti tešlą, beriant tiek miltų, kad ji būtų pakankamai kieta.

  2. Minkyti tešlą valandą, stipriai daužant voleliu. Po to valandą laikyti ją šaltoje vietoje, prieš tai pridengus drobele arba lėkšte, kad neapdžiūtų.

  3. Vėliau iškočioti tešlą kuo ploniau, nepridedant miltų. Išpjaustyti lapelius, ir mesti į įkaitintus taukus. Virti, kol lapeliai gražiai paraus, juos išimti, nuvarvinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Burokėlių salotos Grybų padažas Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!