Greita paieška
Receptai
Draugai

Virti sausainiai

Virti sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 500 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus virimui
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodytų produktų sumaišyti tešlą, beriant tiek miltų, kad ji būtų pakankamai kieta.

  2. Minkyti tešlą valandą, stipriai daužant voleliu. Po to valandą laikyti ją šaltoje vietoje, prieš tai pridengus drobele arba lėkšte, kad neapdžiūtų.

  3. Vėliau iškočioti tešlą kuo ploniau, nepridedant miltų. Išpjaustyti lapelius, ir mesti į įkaitintus taukus. Virti, kol lapeliai gražiai paraus, juos išimti, nuvarvinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!