Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtinukai su braškėmis

Virtinukai su braškėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Braškės , 300 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
Tešlai:
  • Miltai , 20 gramų
  • Vanduo , 80 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Varškė , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio, vandens, druskos, miltų ir varškės užminkyti tešlą. Plonai iškočioti ir išspausti apskritimus.

  2. Į kiekvieno vidų dėti cukruje apvoliotą braškę, apspaudyti.

  3. Virti pasūdytame vandenyje. Kai virtinukai iškils į vandens paviršių virti 3-5 minutes. Išėmus apibarstyti cukrumi.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Šventiška žąsies krūtinelė Troškintos kiaulienos kepenėlės Astros kepsnys Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!