Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtinukai su bulvėm ir grybais

Virtinukai su bulvėm ir grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grybai , 300 gramų
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jei grybai džiovinti - užplikyti verdančiu vandeniu.

  2. Iš miltų, vandens ir kiaušinio suminkyti tąsią, kočiojamą tešlą ir palikti kiek pastovėti.

  3. Grybus išvirti, nukošti, sutrinti blenderiu, nuoviro neišpilti.

  4. Svogūną pakepti aliejuje.

  5. Virtas bulves sugrūsti, sumaišyti su grybais ir svogūnu, pasūdyti. Jei įdaras gaunasi labai birus, įpilti šiek tiek nuoviro.

  6. Tešlą plonai iškočioti, išspausti skritulius, dėti ant jų įdaro ir gražiai užspausti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje, po užvirimo 5-6 minutes. Patiekti su grietine.

Komentarai2
nijole

čia kaip tik gerai, kai nedaug grybų randi. pavyzdžiui vedžioju šuniuką, 2 baravykėlius randu, tada į picą arba į virtinukus

Sandra

kai dabar miske grybu dauk, tai visai geras receptukas, as anksciau panasei darydavau, tik i vidu grybu ssu spirguciais dedavau

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Slyvų pyragas Makaronai su pomidorais ir sūriu Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!