Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtos figos

Virtos figos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Figos , 300 gramų
  • Raudonas vynas , 0,5 litro
  • Apelsino žievelė , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Džiovintas figas užpilti vynu. Išmaišyti cukrų, suberti sutarkuotą apelsino žievelę.

  2. Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies 45-60 minučių.

  3. Ne tik skanus užkandis, bet tinka ir kaip ingredientas pyragams, mėsos patiekalams.

Receptą atsiuntė Svaja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Šaltiena greitpuodyje Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Kreminė svogūnų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!