Greita paieška
Receptai
Draugai
Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Kategorijos:
Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Bulvės , 8 vienetai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
- Druska , 2 žiupsneliai
- Virta mėsa , 300 gramų
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Grietinė , 50 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.
Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.
Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.
Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.
Receptą atsiuntė Laima
Komentarai2
- Komentuoti
Neringa

Kad mesa nebutu sausa ipilkit virinto vandenuko ir ranka sitrinkit. As visa laika taip darau
Alkanas

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!