Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtų bulvių cepelinai su varške

Virtų bulvių cepelinai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
  • Varškė, trinta , 300 gramų
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Greitinė , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalti, įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.
    Įdarui sumaišyti varškę, 1 kiaušinį ir žiupsnelį druskos.

  2. Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą varškės įdaro, suformuoti apvalius cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.

  3. Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica Sūrio padažas makaronams Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!