Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtų bulvių mišrainė

Virtų bulvių mišrainė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Česnakai , 10 skiltelių
  • Raudona paprika , 0,3 vieneto
  • Svogūnų laiškai , 3 vienetai
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Svogūnai , 2 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskuskite bulves, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Sudėkite jas į puodą su vandeniu ir išvirkite.

  3. Nupilite vandenį ir leiskite bulvėms nudžiūti.

  4. Į tą laiką pakepinkite nenuluptus česnakus, svogūno riekeles ir juostelėmis supjaustytą papriką su šiek tiek aliejaus.

  5. Jiems apkepus, nulupkite česnaką, susmulkinkite kartu su kitomis daržovėmis.

  6. Sumaišykite buves su majonezu, tuomet pridėkite pakepintas daržoves, smulkintus svogūno laiškus, pipirus, druską ir petražoles (gali būti tiek šviežios, tiek džiovintos).

  7. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Marinuota strimele Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!