Virtų bulvių mišrainė
- Bulvės , 1 kilogramas
- Česnakai , 10 skiltelių
- Raudona paprika , 0,3 vieneto
- Svogūnų laiškai , 3 vienetai
- Petražolės , 1 žiupsnelis
- Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Svogūnai , 2 riekės
Nuskuskite bulves, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
Sudėkite jas į puodą su vandeniu ir išvirkite.
Nupilite vandenį ir leiskite bulvėms nudžiūti.
Į tą laiką pakepinkite nenuluptus česnakus, svogūno riekeles ir juostelėmis supjaustytą papriką su šiek tiek aliejaus.
Jiems apkepus, nulupkite česnaką, susmulkinkite kartu su kitomis daržovėmis.
Sumaišykite buves su majonezu, tuomet pridėkite pakepintas daržoves, smulkintus svogūno laiškus, pipirus, druską ir petražoles (gali būti tiek šviežios, tiek džiovintos).
Skanaus :)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą