Greita paieška
Receptai
Draugai

Viščiukas pietums

Viščiukas pietums
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Viščiukas , 1 kilogramas
  • Sviestas , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką supjaustykite dalimis. Įtrinkite druska ir pipirais.

  2. Į puodą su vištiena dėkite supjaustytus pomidorus, smulkintas petražoles.

  3. Marinuokite bent apie 2 valandas (laikykite šaltai).

  4. Sudėkite mėsą į kepimo formą, apdėkite sviesto gabaliukais ir pašaukite į 180-200° C laipsnių orkaitę.

  5. Kepkite apie 45 minutes.

  6. Galima kepti ir grilyje.

  7. Skanaus!

Receptą atsiuntė Zita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė desertas Zrazai su trimis įdarais Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Vištienos širdelių guliašas Naminė pica Sumuštinukai su lašiša ir citrina
Reklama
Prisijunk prie mūsų!