Greita paieška
Receptai
Draugai

Viščiukas pietums

Viščiukas pietums
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Viščiukas , 1 kilogramas
  • Sviestas , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką supjaustykite dalimis. Įtrinkite druska ir pipirais.

  2. Į puodą su vištiena dėkite supjaustytus pomidorus, smulkintas petražoles.

  3. Marinuokite bent apie 2 valandas (laikykite šaltai).

  4. Sudėkite mėsą į kepimo formą, apdėkite sviesto gabaliukais ir pašaukite į 180-200° C laipsnių orkaitę.

  5. Kepkite apie 45 minutes.

  6. Galima kepti ir grilyje.

  7. Skanaus!

Receptą atsiuntė Zita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Vištienos kepsniukai Dešrelės su bulvėmis Žuvienė iš upėtakio Česnakinis padažas kebabams Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!