Greita paieška
Receptai
Draugai

Višta su obuoliais

Višta su obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Riešutai , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėtą ir gerai išplautą vištą ištriname prieskoniais, ištepame majonezu ir paliekame šaldytuve 1 parai, kad išsimarinuotų.

  2. Obuolius nulupame, išimame sėklides, stambiai supjaustome, sumaišome su cinamonu, susmulkintais riešutais ( nebūtinai).

  3. Visą masę dedame į gerai išvalytą ir išplautą vištos vidų ir užsiuvame arba sukabiname mediniu pagaliuku.

  4. Dedame į kepumo rankovę arba popierinį maišelį nuo miltų ir kišame į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 1-1,5 valandos 200 C temperatūroje

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu Česnakinis padažas kebabams Čenakai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!