Greita paieška
Receptai
Draugai

Višta su ryžiais

 Višta su ryžiais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Gaminimo instrukcija:
  1. Višta ( arba viščiukas ), 300g ryžių, majonezo, prieskonių vištienai.

  2. Ryžius išverdame vandenyje, Vištą ištriname prieskoniais ir majonezu. Išvirisius ryžius sukišame į vištą ir mediniu smegtuku sukabinam kad nebirėtų. Dedame į orkaitę ( galima spec rankovėje arba maišelyje nuo miltų ) ir 220 temperaturoje kepame apie 1 - 1,5 val.
    Kas mėgsta į ryžius gali dėti razinų.

Komentarai2
Sandra

kaip uzsimaniau dabar vistienos kokios........

jolanta kasputienė

na vištytė tai-jėga:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!