Greita paieška
Receptai
Draugai

Višta su voveraitėmis

Višta su voveraitėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Voveraitės , 500 gramų
  • Šoninė , 200 gramų
  • Svogūnas , 3 vienetai
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Vištienos sultinys , 200 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištą supjaustykite dideliais gabalais ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, kad apskrustų. Apkeptą vištieną dėkite į troškinimo puodą. Įpilkite stiklinę vyno, užvirinkite, paskui - stiklinę vištienos sultinio. Įdėkite pipirų, druskos. Uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite apie dvidešimt minučių troškintis.

  2. Šoninę smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę, palaukite, kol išsiskirs riebalai, suberkite smulkintus svogūnus, mentele juos maišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

  3. Kai svogūnai iškeps, dėkite voveraites. Leiskite joms šiek tiek "apšilti" su šonine ir svogūnais, o tada viską suverskite į jau gerokai patroškintą vištieną.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Makaronai su pomidorais ir sūriu Įdaryti makaronų vamzdeliai Paprikų ir pomidorų salotos Purūs keksiukai Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!