Greita paieška
Receptai
Draugai

Višta su voveraitėmis

Višta su voveraitėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Voveraitės , 500 gramų
  • Šoninė , 200 gramų
  • Svogūnas , 3 vienetai
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Vištienos sultinys , 200 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištą supjaustykite dideliais gabalais ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, kad apskrustų. Apkeptą vištieną dėkite į troškinimo puodą. Įpilkite stiklinę vyno, užvirinkite, paskui - stiklinę vištienos sultinio. Įdėkite pipirų, druskos. Uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite apie dvidešimt minučių troškintis.

  2. Šoninę smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę, palaukite, kol išsiskirs riebalai, suberkite smulkintus svogūnus, mentele juos maišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

  3. Kai svogūnai iškeps, dėkite voveraites. Leiskite joms šiek tiek "apšilti" su šonine ir svogūnais, o tada viską suverskite į jau gerokai patroškintą vištieną.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!