Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena "Jambalaya"

Vištiena "Jambalaya"
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, file , 500 gramų
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Paprika, raudonos , 1 vienetas
  • Vanduo , 500 mililitrų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubelio) , 1 vienetas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Pipirai, baltieji , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Čiobreliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, Kajeno , 0,5
  • Lauro lapai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustytą rūkytą kumpį pakepinkite keptuvėje su sviestu. Nulupkite svogūną ir česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su kumpiu. Tuomet į keptuvę suberkite smulkintus svogūną ir česnaką.

  2. Į gilią keptuvę pilkite vandenį, įdėkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį bei lauro lapą. Virkite ryžius sultinyje 10 min, paskaninkite kajeno bei baltaisiais pipirais.

  3. Išvalytą papriką supjaustykite kubeliais, o salierą griežinėliais.

  4. Du trečdalius supjaustytų daržovių sudėkite į ryžius, gerai išmaišykite ir troškinkite 10 min. Baigę troškinti, išimkite lauro lapą.

  5. Vištienos filė supjaustytą kubeliais trumpai apkepkite keptuvėje su likusiomis daržovėmis. Tuomet pakepintus vištieną ir kumpį ir sudėkite į ryžius.

  6. Viską kartu patroškinkite 5-8 min. Paskaninkite čiobreliais.

 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų ir bulvių apkepas Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Varškės pyragas su pudingu Vanilinis ledų kokteilis Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!