Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena kinietiškai

Vištiena kinietiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlė , 2 vienetai
  • Morkos , 3 vienetai
  • Agurkas , 1 vienetas
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena.

  2. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos.

  3. Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol šios suminkštėja. Vėliau įdedamas šiaudeliais supjaustytas agurkas.

  4. Pabaigoje įdedamas medus, pagal skonį prieskoniai, druska ir užpilamas pomidorų padažas. Viskas pakaitinama. Patiekiama su ryžiais.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai3
Meila

Kokius tikslius prieskonius naudojote?

Anonyme

O galima naudoti kažką kito vietoj medaus? (esu jam labai alergiška)

Ieva

Gaminau ir labai labai skaniai gavosi. Tikrai labai rekomenduoju ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Dešrelės su bulvėmis Miltiniai blynai Citrinų padažas Salotos "Į gamtą" Citrinų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!