Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu

Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu
Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 5 valgomieji šaukštai
  • Vištienos sultinys , 500 mililitrų
  • Vištienos sparneliai , 1 kilogramas
  • Raudonas vynas, saldus , 2 stiklinės
  • Gvazdikėliai , 7 vienetai
  • Džiovinti vaisiai , 1 sauja
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.

  2. Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkte.

  3. Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.

  4. Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.

  5. Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.

  6. Patiekite su ryžiais.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Inutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Rikotos sūrio pyragas Krabų lazdelių suktinukai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!