Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su "kailinukais"

Vištiena su "kailinukais"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 4 vienetai
  • Paprika, saldžioji , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai paukštienai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepsnius pamušame ir įtriname prieskoniais, sudedame į kepimo skardą.

  2. Svogūną, papriką (turėjau 0,5 raudonos ir 0,5 žalios), morką susmulkiname.

  3. Įkaitiname keptuvėje kelis šlakelius aliejaus ir pakepiname daržoves apie 5 minutes.

  4. Pakepintas daržoves sudedame ant vištienos kepsnių.

  5. Aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir pašauname į 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 30 minučių.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!