Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su kari padažu

Vištiena su kari padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Raudonasis svogūnas , 1 galva
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Imbieras, maltas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Konservuoti pomidorai , 200 gramų
  • Jogurtas, natūralus , 3 valgomieji šaukštai
  • Kalendra, lapeliai , 1 saujelė
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Čili milteliai , 2 žiupsneliai
  • Kario prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vištienos filė , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką.

  2. Į keptuvę pridėti imbiero, konsevuotų pomidorų (savo sultyse, supilkite ir sultis), vištienos filė gabalėlių, kalendros, kari prieskonių, druskos, pipirų, čili.

  3. Troškinti vis pamaišant 5-6 minutes.

  4. Po to sumažinti ugnį ir įmaišyti jogurtą. Kaitinti dar 2-3 minutes.

  5. Tinka su duona, ryžiais, daržovėmis... :)

Receptą atsiuntė Aira
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karamelizuota kiaulienos šoninė Lengvai paruošiami blynai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Ridikėlių ir agurkų salotos Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!